Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Mee naar Stereo…

Geplaatst op: 4 november 2016

foto: Erik Eenkhoorn

Er is een jaar lang naartoe geleefd…. Vanavond zingt het Genemuider mannenkoor Stereo onder de inspirerende leiding van Harm Hoeve. Het koor zingt de mooiste liederen van de recent verschenen jubileum-cd ‘Breek uit in Jubel‘. De kerk is bekend om zijn prachtige nagalm en zijn beroemde orgel. In de Dordtse Dom hoopt het koor vanavond samen met u het hoogtepunt te beleven. Medewerking zal onder andere verleend worden door Martin Zonnenberg op het Kam-orgel, André van Vliet op de vleugel, Arjan en Edith Post op de trompetten en Kees Alers op dwarsfluit. Bovendien wordt de kerk sfeervol verlicht.

Er zijn nog kaarten te verkrijgen via www.mannenkoorstereo.nl. Uiteraard kunt u ook bij de kerk kaartjes kopen. De toegang is €7,50. Het adres van de kerk kunt u vinden op Lange Geldersekade 2, 3311 CJ Dordrecht.

Komt u dit hoogtepunt in 50 jaar Stereo met de mannen meebeleven?

Gepubliceerd door Erik Eenkhoorn
Van Dijk Containers 500