Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Roelof-Jan zingt vanavond zijn lied

Geplaatst op: 18 november 2016

Roelof-Jan Wentink zingt vanavond bij de HEMA zijn lied ‘ik heb PDD-Nos’. “Als ik tweehonderd vrienden op mijn YouTube-kanaal zou hebben, zou ik op straat een lied zingen…”, vertelt de Genemuidenaar over de aanleiding. Hij heeft een eigen tekst geschreven op het bekende nummer uit Ciske de Rat. Dat gaat over elkaar respecteren en je kwetsbaar durven opstellen. Wie de liveuitvoering wil horen: Roelof Jan zingt het om 19.30 uur. Hij heeft ook een clip laten maken:

Gepubliceerd door Erik Driessen

11 thoughts on “Roelof-Jan zingt vanavond zijn lied

 1. V. P. schreef:

  Goed zo!! Je mag er zijn Roelof Jan!!

 2. Barneveld schreef:

  Gaaf Roelof Jan, stoer dat je PDD-Nos op deze manier bespreekbaar maakt.

 3. Roelof Jan Wentink schreef:

  Mijn ouders weet zeker wat ik doe jacco. En mijn ouders vinden dat ik zelf eem keuzes moet maken.

 4. dankje G holthof, jan, en wr, mooi dat elk mens uniek is.

 5. Wr schreef:

  Geweldig roelof-jan, dat jij dit durf. Ieder mens is uniek, vergeet dat nooit.

 6. Nice hoor! Ik kom ook ff kijken

 7. Nice hoor! Ik kom ff kijken!

 8. G.Holthof-Visscher schreef:

  G.H.
  Wow Roelof -Jan Top jongen nog een paar zo!

 9. dankje Bert-jan en Mariët

 10. Mariët schreef:

  Mooi gedaan Roelof-Jan!!! Respect!

 11. Bert-Jan schreef:

  Heel mooi Roelof-Jan, respect voor wat je doet!

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500