Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Tweede jamsessie op de kalender

Geplaatst op: 18 november 2016

Als  vervolg op het grote succes van de Jamsessie begin dit jaar, organiseert SCEG zaterdagavond 4 maart 2017 opnieuw een Jamsessie. Die avond vormt d’Overtoom weer het podium waarop vogels van diverse muzikale pluimage in wisselende samenstellingen het publiek hun muzikale kwaliteiten zullen demonstreren.
Er is niet alleen ruimte voor gitaarbands en individuele zangers of zangeressen maar ook  blazers(groepen), accordeonspelers, pianisten enz. worden uitgenodigd om zich aan te melden. Ook aan de muziekstijl worden geen eisen gesteld. Gouwe ouwe, klassiek of rap, het is allemaal even welkom!
Voorwaarde is wel dat men bereid is samen met een aantal anderen te musiceren. Voor solobijdragen zal die avond geen plaats zijn.

Van de muzikanten die zich aanmelden wordt gevraagd aan te geven welk(e) instrument(en) ze bespelen en welke nummers ze willen uitvoeren. Ook wordt hen gevraagd bladmuziek aan te leveren (liefst digitaal).

Na inschrijving zullen de organisatoren in overleg met de deelnemers een programma samenstellen met verschillende sessies. Op deze manier wordt voor zowel het publiek als voor de muzikanten een gevarieerde muziekavond samengesteld. Een avond, die ongetwijfeld weer een aantal aangename verrassingen zal opleveren. Zo waren een prachtige Adele-cover en een saxofoonbijdrage voorbeelden van de talrijke hoogtepunten bij de eerste editie van de jamsessie.  En het door alle artiesten gezamenlijk uitgevoerde ‘We shall overcome” was een indrukwekkende afsluiting van een geslaagde avond.

Op 4 maart zullen we zien en horen wat de nieuwe oogst aan talent gaat opleveren.

Zin om mee te doen? Aanmelden kan tot 16 januari 2017 bij Wout Bekendam, telefoon 06-22739753,  mail wout.bekendam@innova-wb.nl of bij Harrie Rietman, telefoon 06-2854172, mail harrierietman@gmail.com

De organisatoren willen benadrukken dat tijdig aanmelden van belang is. De vorige editie waren er namelijk zoveel aanmeldingen dat mensen teleurgesteld moesten worden.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500