Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vooruitboeren in de Geallery

Geplaatst op: 23 november 2016

Op donderdag 24 november om 20.00 uur presenteert de IJsselacademie, samen met SCEG, een avond rondom de ontwikkelingen in agrarisch Overijssel gedurende de tweede helft van de vorige eeuw. De avond, die gehouden wordt in de Geallery aan de Nieuwe Wetering 16 in Mastenbroek, vormt een uitwerking van de verhalen, zoals die zijn neergelegd in het boek ‘Vooruitboeren in Overijssel’, uitgegeven door de IJsselacademie.

In dat boek treffen we ook verhalen aan van plaatsgenoten, zoals Jaap Hammer en Klaas van der Wal, verhalen die illustreren wat er allemaal in die vijftig jaar aan veranderingen over agrarisch Nederland zijn gespoeld. De avond, waarop veel plaats wordt ingeruimd voor dialoog en beeld, wordt muzikaal opgeluisterd door Muppetstuff. Deze Zwolse formatie heeft speciaal voor de tournee, die gemaakt wordt rondom dit project een aantal liederen gecomponeerd. Het belooft een fantastische avond te worden. De toegang is gratis. Aanmelden vooraf is niet nodig, maar kom vooral op tijd.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500