Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zingend naar de Zondag

Geplaatst op: 16 december 2016

Op vrijdag 23 december wil de stichting Zingend naar de Zondag Staphorst (ZNDZ) weer haar traditionele zangavond “Zingend naar Kerst organiseren”. Dit jaar is daarbij het  Christelijk Mannenkoor “t Harde” de muzikale gast.

‘Het Mannenkoor  ‘t Harde ‘ wil ‘Zingend Getuigen ‘ van het Koninkrijk van God dat aanstaande is. Daarom klinkt in de liederen een oproep door tot geloof in Hem: De Heere Jezus, De Heiland en Koning’. Een citaat op de website van het koor.  Een prachtige basis om samen zingend op weg naar kerst te gaan!

Het koor is opgericht in 1963 en telt op dit moment ruim 90 leden. Het koor heeft een breed repertoire, maar Christelijke liederen vormen het hoofdbestand. De eerste 30 jaar heeft het koor onder leiding gestaan van dhr. Jan Zwanepol uit Kampen. Vanaf mei 2010 geeft dhr. Henk van de Maten leiding aan dit unieke koor. Dhr. E. Ponstein is als solist (bariton) verbonden aan het koor.

De stichting is blij dat dit Christelijk mannenkoor aanwezig zal zijn op deze Kerstzangavond en beveelt de avond dan ook weer van harte bij u aan.

 

Op deze avond wordt de muzikale begeleiding op piano óók verzorgd door Henk van de Maten. Het orgel wordt bespeeld door Harry Hamer. De korte meditatie wordt verzorgd door mevr. Heleen Schotanus-Schutte. De presentatie is in handen van mevr. Mineke van den Berg.

 

Deze Kerst zangavond van de stichting Zingend naar de Zondag in Staphorst zal gehouden worden op:

Vrijdag 23 december

Locatie:                 Kerkgebouw De Bron

Churchilllaan 2

Staphorst

Aanvang:              19.30 uur (kerk open om 19.00 uur)

Entree:                   € 5-  p.p. (kinderen tot 12 jaar vrij)

Voor meer info zie ook  www.zndzstaphorst.nl of www.facebook.com/zndzstaphorst

De stichting hoopt haar bezoekers weer te verrassen en inspireren.  Allen hartelijk welkom.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500