Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
4 oktober 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zelf gedenkplaatje maken op Havenplein

Geplaatst op: 22 december 2016

Bij Komt allen tezamen is het mogelijk om zélf een gedenkplaatje te maken voor in de boom of het gedenkvenster. Een speciale knutselkraam is daarvoor ingericht. Die is niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen.

“Voor iemand die je een warm hart toe draagt, iemand die je mist of waar je zielsveel van houdt, het kan voor iedereen zijn”, zegt Josita van de Wetering. “We hebben aan alles gedacht om de kaart te versieren; glitters, mooie stiften en een lamineerapparaat, zodat er een plastic laagje ter bescherming omheen zit als het gaat regenen.”

Bij de kraam zijn vrijwilligers in touw om die draaiende te houden. “Wietske Hulleman, Jentina Bonthuis, Eline Rooker en haar dochter Martine, Beatrice de lange en Marcia van Dijk zullen de mensen en kinderen helpen om er wat moois van te maken.”

Op het Havenplein is het ook mogelijk om op een andere manier aan mensen te denken: er is een inleverpunt voor de Voedselbank ingericht.

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500