Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
4 oktober 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zwolse politie pakt inbrekers

Geplaatst op: 26 december 2016

De politie heeft zondag twee mogelijke inbrekers aangehouden in Holtenbroek. Het duo ging er vandoor toen ze werden aangesproken door agenten. De politie wist een van de mannen aan te houden aan de Morleystraat. Bij de politie  kwam er kort na deze aanhouding een melding binnen van een burger. Deze burger gaf aan dat er aan de Wanningstraat in Zwolle een man wegdook achter een muurtje toen een politievoertuig langs de flat reed.

De burger kon een duidelijk signalement doorgeven aan de politie. De politie ondernam direct actie en kon de tweede verdachte aanhouden in de omgeving van de Telemannstraat. De mannen zijn aangehouden op verdenking van een poging tot woninginbraak van een woning aan de Wanningstraat. De mannen zijn overgebracht naar een arrestantencentrum van de politie, waar zij zijn ingesloten. De aangehouden mannen zijn 21 en 22 jaar oud en afkomstig uit Zwolle.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500