Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Mateboer Witgoedservice breidt de showroom uit

Geplaatst op: 29 december 2016

Mateboer Witgoedservice gaat begin 2017 zijn showroom uitbreiden. Het gedeelte wat nu nog in gebruik is als magazijn gaat straks behoren tot de showroom. Ook pakt Mateboer de bereikbaarheid aan. Zo wordt gewerkt aan een nieuwe entree aan de achterzijde van het pand.

Daar worden parkeerplaatsen gerealiseerd. Parkeren is nu nog een probleem, omdat klanten vaak aan de Schering hun auto moeten neerzetten. Met de uitbreiding van de showroom en de verandering en aanpak van de nieuwe entree hoopt Mateboer zijn sterk groeiende klantenkring nóg beter van dienst te zijn.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500