Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

’t Olde Staduus reikt prijzen Komt Allen Tezamen uit

Geplaatst op: 1 januari 2017

Tijdens het evenement Komt Allen Tezamen kon in het ’t Olde Staduus meegedaan worden met sjoelen en raden op een boodschappentas. Voor de winnaar van het sjoelen had Bart Knap van Albert Heyn een taart beschikbaar gesteld. Het hoogste aantal punten van 95 werd behaald door Roel Stoeker uit Apeldoorn, de chauffeur van de Oldtimer. Hij gaf de taart door aan Henk Eenkhoorn, medewerker van Philadelphia in t Olde Staduus.

De twee tassen met boodschappen, beschikbaar gesteld door de Boni, werden gewonnen door Sabrina Dijkstra en Alice Ruyg.

Er werd € 145,00 bij elkaar gespoeld en geraden. Hiermee kunnen vier winterpakketten gedoneerd worden voor Syrische kinderen. Het pakket bestaat uit een matras en kussen, winterjas, sjaal, muts, sokken en ondergoed.

Het is nog steeds mogelijk om een bezoek te brengen aan de prachtige expositie van de schildersclub ’t Wurdt altied wat”.  En op dinsdag- en donderdagmiddag bent u boven in de hal welkom voor een kop koffie /thee. Kombineer uw bezoek aan de markt aan een koffiebezoekje in t Olde Staduus.

Het ‘t Olde Staduus wordt gerund door vrijwilligers. Een leuke ploeg mensen bij elkaar. U bent meer dan welkom om deel uit te maken van deze groep. Momenteel zijn we dringend verlegen om mensen die een paar uurtjes willen helpen schoonmaken of klussen. Ga niet achter de geraniums zitten maar blijf maatschappelijk actief. Info verkrijgbaar tijdens de openingsuren of via 06 19937553, 06 22037035.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500