Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

RockEvening heeft ook voorprogramma rond

Geplaatst op: 11 januari 2017

De datum van de 10 editie van de Rock Evening nadert snel. 18 maart vindt de jubileumeditie plaats. Eerder had de organisatie de hoofdact al vast gelegd. Koyle uit Belgie komt na hun optreden in 2013 wederom naar het rockspektakel van Zwartewaterland. De band bestaat 20 jaar en komt met hun jubileumshow, die de avond ervoor in première gaat in hun hometown, met veel extra’s naar de Overtoom. 

Ook heeft de organisatie inmiddels het voorprogramma geregeld. Dit wordt verzorgd door Lazy Daisy. Traditioneel komt het voorprogramma uit de regio. Lazy Daisy uit Dedemsvaart. De band is besmet met de rocksound uit de jaren 70 van Led Zeppelin, Jimi Hendrix en zelfs the Beatles en laat geen kans liggen om de wijde broekspijpen weer een te laten wapperen. Menig generatie weet men te boeien. In eigen beheer produceerde men het album “Space Hippies & Blues Cowboys”.

De productie was in handen van Hendrik Jan Bokkers ( Jovink & de Voederbietels/ Bokkers). De band is ambitieus. Zou dolgraag met een bus vol groupies door South Dakota rijden, maar wil eerst de planken uit het podium in de Overtoom laten krullen. Dit alles onder het motto “Drink Beer, Not War”.

Over de camping die eventueel ingericht zal worden in de sporthal volgt binnenkort meer nieuws. Ook binnenkort meer info over de voorverkoop etc.

Zie verder www.rockevening.nl, www.koyle.be, www.youtube.com/lazydaisymusic.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500