Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Spinningmarathon blijkt groot succes

Geplaatst op: 14 januari 2017

Tekst en foto's: Enrico Kolk

“Die glimlach gaat niet meer van mijn gezicht”, lacht Amanda van Steenselen vol trots bij de spinningmarathon in de Prinsenhof in Hasselt. “Nu al niet meer, terwijl ik het bedrag nog niet eens weer. Alleen al dat er zoveel mensen gekomen zijn, dat is bijna net zo belangrijk als het geld.”

Maarliefst 64 deelnemers doen zaterdag mee met de spinningmarathon, waarvan de opbrengst naar Maud voor Leven en Villa Joep! gaat. Hoe hoog die zal zijn, is nog niet bekend. “Het bedrag van vorig jaar, 11.400 euro, zullen we vast niet halen, maar 10.000 zou al heel, heel mooi zijn”, zegt Van Steenselen ’s middags nog, maar om 20.00 uur blijkt dat het opnieuw 11.000 euro is.

De hele dag door komen toeschouwers kijken bij de spinningmarathon. “Iedereen is enthousiast, mensen kopen lootjes, sommigen vragen ook of ze vanavond kunnen helpen bij het afbreken, geweldig. We zijn hier maanden voor aan het regelen geweest. Dat dit nu zo beloond wordt, is super.”

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500