Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 februari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Patrick Lip vertrekt bij Sportclub

Geplaatst op: 19 januari 2017

Foto Helmich Lubberts

Patrick Lip vertrekt na zeven seizoenen bij Sportclub Genemuiden. Hij komt volgend jaar uit voor CVVO uit zijn geboorteplaats Lemmer. Lip heeft tot nu toe 177 wedstrijden gespeeld in de hoofdmacht van SC Genemuiden en daarin 35 keer gescoord. Zijn mooiste doelpunt was ongetwijfeld uit bij FC Twente.

Ex-speler Dick Lindeboom versterkt vanaf volgend seizoen de technische staf van Sportclub. Eerder was hij ook al hersteltrainer, teammanager en interim-trainer. Na een uitstap als trainer van de dames van SC Rouveen, zal Lindeboom met Jan van Raalte en Marc Hegeman de technische staf van SC Genemuiden gaan vormen.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500