Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Genemuider schaatsters behoren bij beste van Nederland

Geplaatst op: 30 januari 2017

Evelien Haverkamp en Trienke Visscher deden zaterdag mee aan het Nederlands Pupillen Toernooi (NPT) in Groningen. Voor dit toernooi worden de beste 28 pupillen van Nederland uitgenodigd. Beide rijdsters kunnen terugkijken op een mooi toernooi.

Evelien behaalde in haar categorie (Pupil C) op de 500m een Persoonlijk Record (PR) en reed een tijd van 53.78. Trienke behaalde in haar categorie (pupil B) op de 500m ook een PR met een tijd van 48.47. Op de 700m reed Trienke een tijd van 1.09.06, dit was geen PR, maar het zat er dichtbij. Evelien als laatste afstand een 300m en behaalde een tijd van 33.07. Met deze tijd werd ze op deze afstand 8e. Beide dames kunnen terugkijken een mooi toernooi, ze zijn weer ervaring rijker. In het algemeen klassement behaalde Trienke een 12e plek en Evelien een 11e plek. Dit afgezet tegen de 28 deelnemers is dit een resultaat om trots op te zijn!

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500