Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 mei 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

The Webhouse is ‘verhoused’

Geplaatst op: 2 februari 2017

The Webhouse in Hasselt werkt vanaf 1 februari vanuit een andere locatie in Hasselt. Door een toenemende opdrachtportefeuille en door uitbreiding van het team, was de locatie aan de Hoogstraat in Hasselt te klein geworden. Daarom is The Webhouse verhuisd naar de Gildenweg 8 te Hasselt. Door de verhuizing heeft The Webhouse genoeg ruimte om de komende jaren verder te groeien en om hun klanten op een professionele manier te kunnen blijven bedienen.

The Webhouse is specialist in het ontwerpen en bouwen van zoekmachine vriendelijke websites en webwinkels, het verbeteren van de online vindbaarheid (SEO) en online marketing (SEA) -zoals Google AdWords en Remarketing- en grafische vormgeving.

Gratis website scan

Momenteel zijn er veel verouderde websites online. Dat terwijl Google steeds meer eisen stelt aan websites. Zo moet een website op een gebruikers vriendelijke manier getoond worden op een mobiel apparaat. Maar ook de technische staat van de website heeft invloed op de positie in zoekmachines. U kunt bij The Webhouse gratis een website scan aanvragen. De analyse laat zien hoe Google naar uw website kijkt en wat de verbeterpunten zijn. In een vrijblijvend gesprek worden de uitkomsten persoonlijk met u besproken. Een goede manier om eens nader kennis te maken!  Op deze link kunt u een gratis website scan aanvragen.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500