Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
31 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Letterdiploma op zak

Geplaatst op: 3 februari 2017

De kinderen van groep 3 hebben kern 6 van Veilig Leren Lezen afgerond en kennen nu alle letters en dat was wel een feestje waard! “Vanmorgen zijn we begonnen met het maken van een mooie letterhoed. Rond 11.00 uur werden de kinderen verrast: heel wat mama’s, oma’s en een papa kwamen op bezoek in de klas. Door de hele school waren letters verstopt en de kinderen moesten deze letters opzoeken. Wat deden ze het allemaal goed”, aldus de juffen.

Aan het eind van de letterspeurtocht kregen de kinderen van juf Verhoek en juf Brand hun letterdiploma. Na de diploma-uitreiking was er nog gelegenheid om iets lekkers te eten en te drinken. Het was een geslaagde ochtend en de school wil iedereen bedanken die dit feestje kwam mee vieren.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500