Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Hasselter bloemenwinkel mogelijk beste van Nederland

Geplaatst op: 4 februari 2017

RTL 4 heeft Flower Fashion benoemd tot beste bloemenwinkel van Overijssel. De winkel uit Hasselt mag nu door naar de volgende ronde, waar ze de landelijke titel kunnen winnen. Vanmiddag om half 5 is de vlog van Flower Fashion te zien op RTL4, waarin het bedrijf laat zien waarom zij de beste zijn. Die vlogs zijn in de uitzending samen met vlogs van de andere deelnemende bloemisten uit andere provincies te zien. “Dit is echt een bekroning op ons werk”, zegt Frieda Brinkman van Flower Fashion.

“Als we de beste van Nederland worden, gaan we goed feesten”, lacht Brinkman. “We hadden er eigenlijk nog helemaal niet over na gedacht wat er in de winkel gedaan gaat worden, maar we gaan wel overal ballonnen ophangen en voor de klanten komt er natuurlijk ook een leuke actie.”

Stemmen op Flower Fashion kan nog tot volgende week vrijdag, 10 februari, 12 uur. In het filiaal in Hasselt probeert Brinkman het stemmen te stimuleren. “We delen paarse tulpen uit aan iedere klant met daaraan een kaartje dat ze op ons moeten stemmen.”

RTL 4 zendt vanaf zaterdag 28 januari ‘De beste van Nederland’ uit. In dit programma gaat ondernemend Nederland de strijd met elkaar aan om de titel ‘De beste van Nederland.’ De kijker thuis mag per categorie bepalen wie er wint.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500