Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
3 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kinderkoor Bounce zoekt dirigent

Geplaatst op: 14 februari 2017

Bounce gaf zaterdag een spetterend optreden in de Ontmoetingskerk. Zo’n dertig enthousiaste kids, onder leiding van Hanneke Kanis-Rommelaar en Miranda Krol, deden deze avond nog meer dan anders hun best om het publiek te laten genieten.

Een bijzondere avond voor Hanneke en Miranda; na zeven jaar namen ze afscheid van hun kinderkoor.Vol overgave en liefde voor de muziek en de kinderen van Bounce sloten ze samen een bijzondere periode af als dirigentes van Bounce.Samen met het kinderkoor (voorheen ‘de vrolijke noot’) hebben Hanneke en Miranda heel wat mooie herinneringen gemaakt. Zo schreven ze zelf een musical, die een reis door de bijbel weergaf. Ook staan er diverse optredens op hun naam, waaronder een korenfestival en een optreden in theater Odeon in Zwolle.

Het koor, wat normaal iedere maandagavond repeteert in de Ontmoetingskerk, wil na dit afscheid niet definitief stoppen en is dus op zoek naar een nieuwe dirigent.

Op Facebook is een pagina opgesteld om de zoektocht een breder publiek te geven; facebook.com/Kinderkoor-Bounce Bent u/jij degene die Bounce zoekt? Voor meer informatie mail naar info@bounce.nl

Gepubliceerd door Pieter Polman
Van Dijk Containers 500