Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 maart 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

HEMA Genemuiden misschien wel de beste

Geplaatst op: 21 februari 2017

De Genemuider vestiging van de HEMA kan ‘Winkel van het jaar 2016’ worden in een interne wedstrijd. Dat komt doordat de winkel van Pepijn Keijser in het laatste kwartaal gewonnen heeft en beste HEMA was in zijn categorie. Er doen ongeveer 750 HEMA filialen mee.

Keijser is trots, vooral op zijn team. “Dat is hier heel hecht. Ze kunnen super met elkaar overweg. Met (onderling) plezier wordt hier keihard gewerkt, deze nominatie is echt ter verdienste van hen. Het is écht bijzonder dat je na anderhalf jaar zo goed presteert.”

Om genomineerd te worden moesten in de winkel bepaalde artikelen, zoals CAVA,  zonnebrand en dameskleding, goed verkocht worden door die op een eigen manier te presenteren. Zo waren er nog wat meer wedstrijdelementen.

“Uiteraard kunnen wij niet aan deze wedstrijd meedoen zonder het bezoek van onze trouwe klanten, wat enorm wordt gewaardeerd”, zegt franchiser Keijser. “In Genemuiden lijkt men te beseffen dat het goed is om de lokale ondernemers te steunen, dat resulteert erin dat Genemuiden een mooi winkelaanbod heeft en dus ook dat Genemuiden straks misschien wel de beste HEMA winkel van het jaar heeft.”

Klanten zijn blij met de HEMA, merkt de enthousiaste Keijser. Hij zelf is dat ook: “Ik ben heel blij dat ik de stap genomen heb. Eigenlijk had ik het wel eerder willen doen, maar ik kon geen goede locatie vinden.”

Om te vieren dat de winkel genomineerd is, verkoopt HEMA Genemuiden aanstaande zaterdag eenmalig appeltaarten. Normaal zijn die niet verkrijgbaar in Genemuiden. “We hebben een speciale actie: twee voor vijf euro.”

Op 18 maart wordt bekend welke Hema-vestiging de prijs van ‘Winkel van het jaar’ wint. “Wij zijn in ieder geval op de goeie weg”, zegt de ondernemer. “Dat we ‘winkel van het kwartaal’ geworden zijn, vinden we fantastisch.” Het is goed om te weten dat ook de klantenpas/app ‘meer HEMA’ in Genemuiden erg goed loopt, merkt Keijser op. “Met deze pas spaar je het hele jaar voor punten die je kan inruilen voor mooie acties en kortingen.”

In verband met de nominatie houdt HEMA Genemuiden via Instagram en Facebook binnenkort nog een aantal acties. “We gaan cadeaupakketten weggeven”, verklapt hij alvast. “Als blijk van waardering voor onze trouwe klanten om het zo met hen te vieren.”

Gepubliceerd door Enrico Kolk

One thought on “HEMA Genemuiden misschien wel de beste

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500