Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Passie en Paaszang met Hasselts Fanfare

Geplaatst op: 26 februari 2017

Op zaterdag 15 april aanstaande, stille zaterdag,  houdt Hasselts Fanfare weer een Passie & Paaszang in de Grote Kerk van Hasselt.

Deze voorbereiding op de Paasdagen zal dan voor de 27e keer gehouden worden en dit jaar wordt medewerking verleend door gastkoor het Chr. Sliedrechts Mannenkoor Ichtus o.l.v. de heer Martin Zonnenberg, onder meer bekend van het TV-programma ‘Nederland Zingt’.

Naast de optredens van fanfare en het koor staan er veel liederen op het programma met samenzang. Organist Bert Kruis is bereid gevonden e.e.a. te begeleiden. Ongetwijfeld zal een solowerk van hem ook niet ontbreken. Dominee H. Westerhout zal openen, de schriftlezing verzorgen en sluiten.

Muziekvereniging Hasselts Fanfare onder leiding van Floris Eric de Wever heeft al enige repetities ter voorbereiding op deze Paaszang gehouden en zal een aantal zeer toepasselijke stukken ten gehore brengen, waarin de lijdenstijd tot uitdrukking wordt gebracht.

Muziekvereniging en Mannenkoor hopen met deze Passie- & Paaszang op een goede voorbereiding op de Paasdagen waarbij wordt stilgestaan bij de oproer – gevangenneming – marteling – het sterven en de opstanding van Jezus Christus.
De kerk is open 19.00 uur en de aanvang 19.30 uur.

Toegang is gratis.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500