Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Concordia krijgt ‘drive-in’

Geplaatst op: 13 maart 2017

Bouwcenter Concordia, dat maandag 20 maart haar nieuwe vestiging in Genemuiden opent, krijgt een zogeheten ‘drive-in’. De winkel krijgt een ingang om de hoek aan de Oosterbrugstraat. Hierdoor kunnen de klanten rondrijden in en door het magazijn en op het buitenterrein.

De plek aan de Puttenstraat (bij Jac. van Dalfsen Infra) is ideaal voor het bouwcenter: “Er is veel parkeerruimte voor het pand, en veel opslagruimte in en naast het pand voor ons uitgebreide leveringspakket op het gebied van hout- en bouwmaterialen”, zegt bedrijfsleider Dick Beens.

De economische tijden trekken weer iets aan en daarom is Dick ervan overtuigd dat Bouwcenter Concordia in Genemuiden  een succes gaat worden. “Wij zijn als Concordia nog steeds een zelfstandig bedrijf waar we korte lijnen hebben en wij zijn aangesloten bij Bouwcenter Centraal. Daardoor hebben we een scherpe inkoop en kunnen we gebruikmaken van hun logistieke magazijn. Daaruit worden veel van onze materialen dagelijks aangeleverd. Zodoende kunnen wij snel en concurrerend leveren.”

Om iedereen de gelegenheid te geven om te zien wat Concordia te bieden heeft, is er op vrijdag 24 maart van 16.00 tot 18.00 uur open huis met een hapje en een drankje en een attentie voor iedere bezoeker.

Ook tijdens de openingsweken is er voor elke klant een leuke attentie. “Wij hebben zeer regelmatige leuke en scherpe acties in onze bouwshop”, aldus Beens. Bouwcenter Genemuiden is dagelijks geopend van 7.00 tot 17.15 uur en op zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur.

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500