Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 maart 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Geloofsontmoeting Leger des Heils

Geplaatst op: 18 maart 2017

Op 26 maart a.s. houdt het Leger des Heils om 17.00 uur een dienst in de Overtoom.

“Als we geroepen worden is dat altijd met een doel. Zo ook met Simon, een alledaagse visser. Maar de Heer Jezus wilde hem veranderen in iemand die anders dacht en deed. Hij wilde een rots van hem maken. Roeping heeft altijd te maken met beweging. Je wordt ergens uit geroepen en ergens naar toe geroepen. Dat geldt ook voor ons.”

Majoor Albert Muller uit Leusden zal hier over spreken. Muzikale begeleiding is van Jenny Westerhuis. Zij is ook de coördinator van het Kruispunt in de Kruisstraat. Tijdens deze geloofsontmoeting is er ook een pauze met koffie en thee en gelegenheid om met elkaar te praten en elkaar te bemoedigen. Een samenkomst in een ongedwongen sfeer met een boodschap waar je wat mee kunt!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500