Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 mei 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bewoners mogen weer naar huis

Geplaatst op: 25 maart 2017

Bewoners rond het brandgebied mogen weer hun woning in. De straat is na de schoonmaakwerkzaamheden van zaterdag weer vrijgegeven. Na de brand van vrijdagavond moesten de bewoners hun huis verlaten. Ze hebben bij familie of vrienden overnacht. Alleen de Burgemeester ten Veldestraat is nu nog afgesloten.

De asbestdeeltjes in de openbare ruimte op de Oosterkaai en Westerkaai zijn opgeruimd. Bewoners kunnen weer terug naar hun woning. Betrokkenen zijn hierover geïnformeerd. Daar waar de asbestdeeltjes niet zijn opgeruimd, is het gebied nog afgezet met hekken en linten. Aanstaande maandag wordt verder gegaan met het ruimen van deze besmette gebieden.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500