Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Het weekend weer (door John Poot)

Geplaatst op: 31 maart 2017

Na een week dat we qua temperatuur niks te klagen hadden, kwam er aan het eind van de middag een zwak koufront over het land waardoor het merkbaar kouder is geworden. Rond de middag was de lucht wat onstabiel waardoor er kans was op onweer, maar doordat het koufront toch sneller over Nederland trok dan verwacht, werden de onweer kansen in een keer letterlijk weggewaaid. Alleen ten noorden van Hoogeveen heeft het aardig geonweerd.

Vanavond en vannacht is het bewolkt en overwegend droog, de temperatuur zakt naar een graad of 7. Morgen wordt het minder warm dan de afgelopen dagen. De ochtend zal redelijk droog verlopen alleen in de middag kan er een bui ontstaan. Temperatuur is rond de 15 graden. De wind komt uit zuidwestelijke richting en is zwak tot matig.

Zondag verandert er niet veel qua temperatuur wel heeft de zon iets meer ruimte. De dagen erna zijn er perioden met zon en is het overwegend droog. De temperatuur zal in de middag rond de 14 graden zijn. vanaf woensdag doet de temperatuur een stapje verder terug.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500