Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Tim Naberman 3e tijdens de 45e Omloop

Geplaatst op: 1 april 2017

Tim Naberman (Links) tekst en foto's: Erik Eenkhoorn

Tim Naberman eindigde zaterdag heel knap als derde in 45e editie van de Omloop van Noordwest Overijssel. Voor aanvang van de start was er een minuut stilte omdat Nico van der Vegte, secretaris afgelopen week is overleden. Daarna barste de strijd los. Vanmorgen was het de beurt aan de nieuwelingen en vanmiddag mochten de junioren de Kop van Overijssel verkennen. Een kopgroep van 9 man stormde op de finish af. Genemuiden keek vol verwachting, want plaatsgenoot Tim Naberman zat ook in die groep. Hij werd uiteindelijk 3e.

Gepubliceerd door Erik Eenkhoorn
Van Dijk Containers 500