Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Jongelingen stromen door bij Sportclub

Geplaatst op: 13 april 2017

Foto Helmich Lubberts

Sportclub Genemuiden voegt vijf jongelingen toe aan de eerste selectie. Komend seizoen maken Ramon Beens, Matthias Breman, Nick Buitink, Mark de Haan en William Jansen onderdeel uit van het keurkorps van Jan van Raalte.

Alle spelers hebben in de achter ons liggende periode al aan de eerste selectie mogen proeven, door mee te trainen met de huidige selectie en één of meerdere wedstrijden te spelen in oefen en of competitiewedstrijden. Breman kwam onlangs over van PEC Zwolle, waar hij in de jeugd speelde. Hij maakte op piepjonge leeftijd al zijn debuut voor Genemuiden in de Topklasse.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500