Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Olympia ’28 geeft zege weg

Geplaatst op: 6 mei 2017

Olympia ’28 moet in de nacompetitie handhaving in de derde klasse zien te bewerkstelligen. De ploeg gaf zaterdag een 3-1 voorsprong weg en speelde met 3-3 gelijk tegen ’t Harde. Die ploeg behoudt nu nog wel kans op rechtstreekse handhaving.

DESZ liet nog eens zien dat het terecht kampioen is. Thuis kraakte de ploeg Fit Boys met 10-3. Tom Kisjes scoorde maar liefst zes keer en heeft er nu meer dan dertig in liggen. Ook Danny Moorman maakte twee doelpunten.

In de Hoofdklasse B behaalde ACV zaterdag het kampioenschap. Genemuiden ontmoet volgend seizoen een oude bekende: Berkum werd kampioen in de eerste klasse.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500