Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ruutvoorn organiseert opnieuw een grastoernooi

Geplaatst op: 8 mei 2017

Volleybalvereniging Ruutvoorn organiseert zaterdag 24 juni een groot volleybaltoernooi op de grasveldjes rond de Greentevijver in Genemuiden. Vorig jaar was dit toernooi een van de festiviteiten rond het 65 jarig bestaan van de vereniging. Omdat dat zo’n groot succes was organiseert Ruutvoorn het toernooi dit jaar weer.  

Het volleybaltoernooi begint ’s morgens 10.00 uur en eindigt rond 20.00 uur. Natuurlijk wordt er een gezellig terras op het trapveldje ingericht waar  je in ieder geval een drankje kunt nuttigen en een lekker broodje ‘kajoen’ kunt eten.

Naast het volleyballen met 6 spelers kan ook ingeschreven worden met teams van 4 personen. Buurt-, vrienden-, vriendinnen-, bedrijven-, jeugd- en/of familieteams worden van harte uitgenodigd om mee te doen aan dit gezellige en sportieve spektakel. Er is een   prestatie- en een recreatiepoule. Het toernooi wordt aan het eind van de middag muzikaal afgesloten door de Genemuider band ‘Uncle John’.

Aanmelden kan via het emailadres ruutvoorngrastoernooi@ziggo.nl . Via dit adres volgt dan ook verdere informatie en een inschrijfformulier. De inschrijfkosten bedragen € 25,- voor een team van 6 en € 16,- voor een team van 4 personen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500