Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sportclub eindigt competitie positief

Geplaatst op: 13 mei 2017

Martijn Janssen scoort in zijn laatste competitieduel. Foto Helmich Lubberts

Na een slechte periode heeft Sportclub Genemuiden de competitie in ieder geval positief afgesloten. Met een 2-5 overwinning op SDC Putten steeg de ploeg nog twee plaatsen op de ranglijst naar plek 6. Met de overwinning op zak kan Genemuiden nu toewerken naar de bekerfinale van komende zaterdag tegen Staphorst.

Genemuiden begon goed aan de wedstrijd en kwam via Danny Menting (kopbal) en Job van Dalfsen op een 0-2 voorsprong. Voor en vlak na rust scoorde SDC echter. Via Jacco Riemens en een mooie goal van invaller Martijn Jansen werd het toch weer 2-4. Invaller Nick Buitink scoorde uiteindelijk nog de 2-5. Hij stond nog geen minuut in het veld of schoot al raak.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500