Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Druk in de zwembaden

Geplaatst op: 17 mei 2017

Het fraaie zomerweer zorgde woensdagmiddag in de drie zwembaden van Zwartewaterland voor grote drukte. Veel zwemliefhebbers genoten van deze eerste zonnige en warme dag van het zwemwater en namen een frisse duik. De temperaturen stegen tot ruim boven de vijfentwintig graden. Vooral het openluchtbad in Hasselt trok veel zwemmers. Het bad ligt er weer spic en span bij. De teller stond rond vier uur op 850 bezoekers.

Ook in de zwembaden van Zwartsluis en Genemuiden was het extra druk. Dit kwam ook door de vrije woensdagmiddag voor de kinderen van basisscholen. Het zwemplezier spatte er van af met de duikplank en de glijbaan. ‘Hier doen wij het voor’ zo reageerde locatiemanager Raymond Spijkerman in Hasselt. ‘Tegelijk een mooie test of alles, ook als het gaat om de veiligheid, goed in orde is’.

Volgens de weersvooruitzichten zijn de hoge temperaturen morgen al weer voorbij. De voorspellingen zijn regen en afkoeling. Maar deze topdag aan het begin van het seizoen mag er zijn en smaakt naar meer.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500