Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Anje tijdelijk in Genemuiden

Geplaatst op: 18 mei 2017

In de binnenhaven ligt al enkele weken een fraai schip. De Anje blijkt min of meer op doorreis naar Hasselt. Daar krijgen eigenaren Gerard d’ Arnaud en Gert Sportel een vaste ligplaats bij de Kalkovens. Een uitkomst voor de schippers die acht weken geleden plotseling hoorden dat ze uit Veessen moesten vertrekken. De toezegging van de gemeente Zwartewaterland kwam daarom als geroepen. Om de periode te overbruggen ligt het schip eerst in Genemuiden. Straks gaat het voor twee weken naar de werf en daarna is Hasselt dus de nieuwe haven. Pieter Polman ging donderdag op bezoek bij d’ Arnaud en Sportel.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500