Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Onderzoek naar parkeren rond Meente en in centrum

Geplaatst op: 18 mei 2017

De gemeente neemt het parkeergedrag in Genemuiden de komende tijd onder de loep. Uit onderzoek moet onder meer blijken of er voldoende parkeergelegenheid is rondom zorgcentrum De Meente. Ook de blauwe zone in het centrum wordt bekeken.

Bij de onderzoeken wordt het aantal voertuigen geregistreerd en waar en hoe lang ze ergens geparkeerd staan. Dit gebeurt ook in het weekeinde. Persoonlijke gegevens en kentekens worden niet genoteerd.

De onderzoeken vinden plaats rond de Langestraat, Achterweg, het gebied tussen de Oosterbrugstraat en de Simondsstraat, op het parkeerterrein aan De Koppel, op het Havenplein en in de wijk rondom de Meente.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500