Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Muzikaal feest der herkenning voor het goede doel

Geplaatst op: 19 mei 2017

Lola, Old and wise, Stiekem gedanst en Forever Young, wie kent ze niet? Zomaar een kleine greep uit de talloze hits van de jaren ’70 en ’80. Herkenbaar? Dan is het zaak om zaterdagavond 1 juli 2017 alvast in je agenda te noteren!

“Wij organiseren dan namelijk in grand cafe “Zin” een heuse platenbonanza! Wat dus wil zeggen dat er die avond een bonte verzameling aan hits uit die jaren voorbij zal komen. Iedereen heeft zijn of haar herinnering aan die tijden en kent de hits nog wel uit zijn of haar jeugd! Top DJ’s uit deze vervlogen tijden, Hendrik-Jan Post (bar de nachtweg) en Klaas van Dijk (Eagle express en de Kombuis), zullen deze avond al jullie verzoekjes aan elkaar praten!”, laat de organisatie weten.

“Dus, u vraagt en zij draaien en dat kan en mag werkelijk van alles zijn, een heuse platenbonanza dus! Om deze verzoekjes door de zaal te laten schallen is er echter wel een kleine vergoeding verschuldigd. De organisatie heeft namelijk als doel om een bijdrage te leveren aan de “blokhuis bus”! De complete opbrengst van deze avond gaat dan ook naar dit in Genemuiden bekende goede doel! Nog een reden dus om erbij te zijn!

Kortom, mobiliseer je vriendengroep en beleef de tijden van weleer onder het genot van een hapje en een drankje en muziek uit jouw jeugd! Kaarten (a 10 euro p.p.) voor deze avond 1 juli 2017 (vanaf 21uur) zijn te bestellen via Facebook (platenbonanza Genemuiden) en à contant bij de organisatie. Let wel, minimum leeftijd is 35 jaar!  Wees er snel bij, want er is maar een beperkt aantal plaatsen. We zien jullie graag op 1 juli dan maken we er met zijn allen een feest der herkenning van!”

Organisatie:

Fred Eenkhoorn

Henk Eenkhoorn

Luuk Drost

Herman Jansen

Gert-Jan van den Berg

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500