Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Online rendement halen met Qwords

Geplaatst op: 19 mei 2017

Wat is het rendement van een website of webshop die al een paar jaar online staat? Dat is de vraag waarmee Ewout Floor vn Qwords zich bezighoudt. “Ziet u jaarlijks groei of wil het niet zo vlotten? Bent u al actief bezig met online marketing? In 99 van de 100 gevallen kunnen de verdiensten met kleine ingrepen al flink stijgen. Qwords helpt u aan meetbaar resultaat met een gratis website- en/of Google Adwordsscan”, zegt Floor.

Een website is uw online etalage, die laat zien wat een onderneming te bieden hebt. “Logisch daarom dat u wilt dat er mensen naar die etalage komen kijken. Voor een webshop geldt dat het eigenlijk een digitale winkel is. Het enige wat u daar wilt, is bestellende (en betalende) klanten. Voor echt rendement is het belangrijk dat u weet hoe uw doelgroep zoekt en navigeert.”

Het onderscheidend vermogen van Qwords is persoonlijk contact. “Vanuit Genemuiden bedient Qwords Internetmarketing klanten die geld willen verdienen met hun online kanaal. Wij zorgen ervoor dat u de offerte-aanvragen en bestellingen krijgen die passen bij uw bedrijf. Doelgroepgerichte marketing die werkt als een trechter: na verloop van tijd krijgt u meetbaar resultaat.”

Overstappen?
“Bent u al actief met internetmarketing? Ook dan is Qwords graag uw partner. Wat u krijgt, is meer rendement voor hetzelfde budget. Eigenlijk is het niet meer dan meer waar voor uw geld. Wij starten altijd met een website- en/of Google Adwordsscan, gratis. Daarmee analyseren we hoe uw website of webshop ervoor staat en welke kansen er liggen.”
“Zoekt u naar potentiële klanten in de regio Zwolle of, breder, in de provincie Overijssel of heel Nederland? Ziet u hen graag een offerte-aanvraag doen bij uw bedrijf of een bestelling plaatsen in uw webshop? Qwords maakt voor u een plan waardoor uw omzet gegarandeerd stijgt, gewoon met gelijkblijvend budget. Dat komt simpelweg door twee dingen: wij hebben kennis van zaken en gaan enthousiast voor íedere klant aan de slag. Onze klantenkring bestaat uit webshops, hoveniers, stoffeerders, installateurs, timmerbedrijven,  administratiekantoren, etc. Van ZZP’er tot MKB-ondernemer tot webshopeigenaar.”

“In de online wereld is van alles te koop en te doen. Het is zaak om de juiste keuzes te maken, keuzes waar Qwords u graag bij helpt. Wilt u inzicht in uw rendement? Logisch! Iedere maand krijgt u een duidelijk rapport in uw mailbox (met een toelichting). Daarin blikken we terug op de resultaten van de afgelopen maand en trekken meteen conclusies om bij te sturen waar dat nodig is.”

Wanneer spreken we af? Qwords is enthousiast om met u te werken aan online rendement. U hebt uw website of webshop tenslotte niet voor niets… Of het nu gaat om Google Adwords, om hogere posities in Google of om conversieoptimalisatie: Qwords is uw gids (www.qwords.nl). Neem contact met ons op voor een afspraak via 038-2340400 of info@qwords.nl. Beloofd: uw online rendement ligt binnen handbereik!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500