Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Boekenmarkt bij Dorcas

Geplaatst op: 1 juni 2017

Het is weer boekenmarkt in de Dorcaswinkel Genemuiden. Een mooi moment voor het aanvullen van de vakantievoorraad. “Voor de prijs hoef je het niet te laten. Wees er snel bij. Op is op en weg is weg! Al onze opbrengsten komen ten goede aan projecten in de omgeving van Korce in Albanië”, aldus Dorcas.

Dorcas organiseert een sponsortocht in de Albanese Alpen van 6 tot en met 13 oktober. “Samen willen we 1 miljoen stappen zetten. Daarmee zamelen we geld in voor blijvende verandering voor de allerarmsten. Afgezien van de reiskosten die je zelf betaalt, laat je je sponsoren voor € 3.000 of meer. Houd je van een uitdaging, bergwandelen en hiken en wil je samen met ons de wereld veranderen? Kijk dan op www. 1miljoenstappenvoorgerechtighe id.nl”

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Boekenmarkt bij Dorcas

  1. Van dijk schreef:

    Pfff. Minimaal 3000.- dat zijn toch geen bedragen meer. Tegenwoordig ook zoveel doelen die iets organiseren. En die dan ook een bepaalde inleg eisen. Bekender zijn dan dit en lagere inleg hebben. S6

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500