Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Twee keer eerste prijs voor Slurink

Geplaatst op: 4 juni 2017

Twee eerste prijzen voor Giovanna Slurink

Amazones van de Zwartewaterruiters reisden afgelopen weekend af naar wedstrijden in Mariënheem en De Wijk. Giovanna Slurink was erg succesvol en wist twee maal de eerste prijs op haar naam te schrijven. Ook Jenine Altena, Noa Busweiler, Anne-jet Harms en Lisanne Kanis namen prijzen mee naar huis. Sem Beens was vorige week succesvol tijdens een bixie wedstrijd in Wezep.

Dressuuramazone Giovanna Slurink ging afgelopen zaterdag met haar paard Dievittorio van start in Mariënheem. In de hoge klasse Z1 reed zij in de eerste proef naar 223 punten en zette hiermee de eerste prijs op haar naam. Ook in de tweede proef was de combinatie erg succesvol en wist met een nette proef 224 punten te scoren. Met een voorsprong van 13 punten op de nummer twee nam zij ook in deze proef de eerste prijs mee naar huis.

Jenine Altena reisde vrijdag met haar jonge paard Imposant af naar De Wijk. De combinatie ging hier van start in de klasse B en reed twee goede proeven. De jury beloonde haar met mooie scores van 204,5 en 198,5 punt. Met dit resultaat legde zij twee maal beslag op de tweede prijs.

Op zaterdag reisden de pony’s af naar De Wijk. Noa Busweiler en haar schimmelpony Pepperboy waren in het tweede parcours van de klasse B categorie D erg succesvol. De combinatie reed een foutloos en snel parcours in een tijd van 38,94 seconden. Met dit resultaat ging zij de concurrentie voorbij en nam de eerste prijs mee naar huis. Spring- en dressuuramazone Anne-jet Harms wist met haar pony Buddha to Buddha meerdere prijzen op haar naam te zetten. In de dressuur reed de combinatie in de klasse B categorie D naar 205 punten en zette hiermee de eerste prijs op haar naam. Tijdens het springen reed de combinatie twee foutloze parcoursen in de klasse B categorie D/E en won hiermee de zesde en de zevende prijs. Lisanne Kanis en haar pony Leuns Veld’s Yrian gingen van start in de gecombineerde klasse M1/M2 categorie C/D/E. Hier liet de combinatie twee nette proeven zien en de jury beloonde haar met hoge scores van 210,5 en 208,5 punt. Met deze prestatie wist Kanis de eerste en de tweede prijs op haar naam te zetten.

Vorig weekend kwamen Sem Beens en zijn pony Woezel van start tijdens een bixie wedstrijd in Wezep. Hier werd een dressuurproef en een springparcours gereden. De nog maar 7-jarige ruiter was hier erg succesvol en wist in beide onderdelen de derde prijs op zijn naam te schrijven.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500