Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 oktober 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Inschrijving Wandelvierdaagse loopt goed

Geplaatst op: 7 juni 2017

Foto's Joke Veldman

Ruim achthonderd mensen hebben zich al ingeschreven voor de Wandelvierdaagse die komende maandag begint. Dat zijn er meer dan vorig jaar. Woensdagavond konden wandelaars zich aanmelden in d’ Overtoom.

De organisatie is blij met die locatie en uiteraard het enthousiasme van de deelnemers. Ook zijn er meer vrijwilligers dan vorig jaar en daar is men ook bijzonder blij mee. Met Comceptum is ook weer een nieuwe sponsor gevonden. Om alles in goede banen te leiden komen er dit jaar verkeersregelaars uit IJsselmuiden en van de Oranjevereniging bij. En nu is het alleen nog wachten op mooi weer. Wat vandaag gevallen is, valt volgende week in ieder geval niet meer…

I

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500