Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Juust heeft de bus vol

Geplaatst op: 12 juni 2017

Juust sluit op vrijdagavond 23 juni het grote streekfestival Zunnewende af. Dat doen de Genemuidenaren samen met de blazerssectie die de afgelopen tijd vaker aan de band is toegevoegd. Opnieuw laat de band een bus voor de fans rijden naar Hellendoorn en die is ondertussen volledig vol ‘geboekt’.

Juust speelde de afgelopen twee jaar ook op het festival, maar toen nog op een kleiner podium. Dat ze nu het festival mogen afsluiten, is een hele eer. Met de blazerssectie kiest Juust weer voor een set met soulnummers die een dialectbewerking krijgen.

Wie op eigen gelegenheid naar Salland wil afreizen: festival Zunnewende vindt plaats op Landgoed Schuilenburg in Hellendoorn.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500