Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Stoere vaders strijden om een superwasbeurt

Geplaatst op: 17 juni 2017

Stoere vaders meten zaterdag in de MVG-winkels hun krachten. Ze strijden om een superdeluxe autowasbeurt bij Autopoetsbedrijf Theo, mede mogelijk gemaakt door Koster & Hogeslag, en verschillende prijzen bij de winkels.

Jerry Hoekman liet zijn geoefende spierbundels zien bij Bij Sigrid, waar hij ruim een minuut lang twee verfblikken van Annie Sloan in de lucht hield. Dat die prestatie desondanks voor verbetering vatbaar is, liet Erna Last-Kijk in de Vegte even later zien. Zij hield de blikken een seconde langer omhoog, om de druk op de vaders wat verder op te voeren.

Bij de Readshop liet een postbezorger zijn krachten zien. Wellicht dat hij zijn werk combineert met een mooie prijs. Ook fotograaf Klaas Noordstra legde de camera even aan de kant. Bij Kitsch & Koters liet hij zien dat hij niet dagelijks de was ophangt.

De stoere Superzaterdag duurt nog de hele middag.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500