Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Asfalt? Tapijt zijn ze veel beter in!

Geplaatst op: 19 juni 2017

tekst en foto's: Erik Eenkhoorn

Op dit moment is de Randweg afgesloten voor alle verkeer. Twee politieauto’s en een busje van een asfaltbedrijf staan bij de rotonde. 
“Dit hebben we nog niet gezien vandaag, alleen in Genemuiden en in Hattem”, zegt de man die deze bovenste laag vorig jaar heeft gelegd. “Het beste is eigenlijk dat we er schelpenzand overheen strooien, dat is goed voor het asfalt omdat daar veel zout in zit. “Je kunt er ook tapijt neerleggen”, zegt wijkagent Jochem Schreurs lachend, “Daar zijn ze hier goed in”. Op dat moment dendert een vrachtwagen van de Fuite het centrum van Genemuiden in. Waarschijnlijk zullen we dat vanavond nog meer gaan zien.

Gepubliceerd door Erik Eenkhoorn
Van Dijk Containers 500