Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Wandelvierdaagse vestigt record

Geplaatst op: 20 juni 2017

De avondvierdaagse Genemuiden heeft dit jaar een nieuw record aantal deelnemers 1114 lopers hebben zich opgeven voor de 5km, 10km,15km of liepen 1 dag mee. De lopers werden begeleid door 242 vrijwilligers van de scholen. Op maandagavond konden de wandelaars zich nog inschrijven en dit werd massaal gedaan.

De lopers liepen met veel enthousiasme hun afstand.  Dit jaar waren er weer mooie routes de organisatie kreeg daar mooie complimenten over.  De 15 km had dit jaar 23 wandelaars.

De wandelaars werden donderdagavond binnengehaald door vier muziekkorpsen, Irene uit Hasselt, Vollenhoofsch  Fanfare, Excelsior Beltschutsloot en CMV Prinses Margriet uit Rouveen.  De muziekkorpsen begeleiden de wandellaars door Genemuiden richting d’ Overtoom waar de medailles voor hun klaar lagen. Onderweg werden de wandellaars deze week voorzien van veel lekkers, ranja, ijsjes, appels en chips. Dit alles is aangeboden door onze sponsoren.

“De vrijwilligers, verkeersregelaars en sponsoren willen wij langs deze weg bedanken voor hun inzet  en bijdrage in de afgelopen week.  De organisatie kijkt dan ook terug op een mooie wandelvierdaagse, en hopen dit volgend jaar weer te kunnen herhalen”, aldus het bestuur

van de wandelvierdaagse Genemuiden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500