Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Randweg voorlopig nog afgesloten

Geplaatst op: 22 juni 2017

De Randweg gaat voorlopig nog niet open. Dat bleek donderdag tijdens de gemeenteraad waarin de SGP vragen stelde aan wethouder Visserman. Volgens de wethouder zijn er momenteel nog onderzoeken gaande naar de oorzaak van de problemen. Komende maandag is er weer een overleg met de aannemer. Die kan de weg snel herstellen, maar wanneer dat gebeurt kon Visserman donderdag niet noemen. Hij hoopt dat de aannemer begin komende week begint. En die kan de klus binnen een week klaren.

Mogelijk moet er nog een extra slijtlaag van de weg af. Visserman wil er voor waken om de weg open te stellen, met het risico dat er opnieuw problemen ontstaan. CDA’er Helmich Post vroeg waar gedupeerden uit economisch oogpunt zich kunnen melden. Dat kan bij de gemeente.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500