Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bijtekenen Breman ‘positief signaal’ voor Sportclub Genemuiden

Geplaatst op: 23 juni 2017

“Een positief signaal naar de club, naar de leden en naar de andere sponsoren”, zegt Raymond van Dijk van Sportclub Genemuiden over de handtekening die Breman Installatiegroep vrijdag onder een nieuw contract zet. Daarmee verbindt het bedrijf zich voor nog eens vijf jaar als hoofdsponsor. Dan heeft Breman er al veertien jaar op zitten als hoofdsponsor.

Sportclub en Breman maakten tijdens de jaarlijkse sponsordag van Businessclub de Wetering het verlengen van het contract bekend. Als symbolisch gebaar bood Sportclub een Breman shirt aan met rugnummer 2023. Eerder op de dag bezochten de sponsoren negen bedrijven aan de Puttenstraat. Raymond van Dijk wees tijdens het afsluitende diner nog eens op  het belang van samenwerken. “Als de tapijtindustrie vroeger beter had samengewerkt, had Genemuiden nu al bij Amersfoort op de borden gestaan”, aldus Van Dijk, die ervan overtuigd is dat samenwerken de basis is van succesvol zaken doen.

De BREMAN INSTALLATIE groep bestaat inmiddels uit 1500 vaste medewerkers en is actief in Nederland en Duitsland in totaal met 36 vestigingen. Breman is actief op de particuliere en zakelijke markt op hebt gebied van service, onderhoud van werktuigbouwkundige, klimaat en elektronische installaties, rookgasafvoersystemen en  bitumineuze dakbedekkingen voor de woningbouw en utiliteitsmarkt.
Op de foto Tiem Breman en Sijm van Lente namens de hoofdsponsor, Berend van Lente voorzitter SC Genemuiden, Raymond van Dijk en Geert Kolk namens Businessclub De Wetering.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500