Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 mei 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Voorspeelavond Muziekonderwijs

Geplaatst op: 26 juni 2017

Op woensdagavond  5 juli zal de jaarlijkse voorspeelavond van Muziekonderwijs Genemuiden  plaatsvinden in het Hervormd Centrum,  Stuivenbergstraat 51, te Genemuiden.De piano, fluit, saxofoon en klarinet leerlingen zullen deze avond laten horen wat ze het afgelopen jaar  geleerd hebben.  Naast solospel is er ook veel  samenspel  van de verschillende instrumenten.

De avond begint om 19.30 uur en zal ongeveer een uur duren. Toegang is vrij. Na afloop is er ook de  gelegenheid om de docenten te spreken en  informatie te krijgen over de te volgen lessen .

Muziekonderwijs Genemuiden is een kleinschalige muziekschool en richt zich met name op het lesgeven aan  kinderen. Op dit moment zijn er vier docenten verbonden aan Muziekonderwijs Genemuiden. Mirjam Altena verzorgt de dwarsfluitlessen, Joke Hooikammer verzorgt de pianolessen, Alette van der Belt de klarinet- en saxofoonlessen/AMV lessen  en Roland Pleizier heeft de algehele leiding.

Meer informatie is te vinden  op de website www.muziekonderwijsgenemuiden. nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500