Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Randweg nog drie weken dicht

Geplaatst op: 3 juli 2017

Ondanks dat NTP Infra dinsdag start met de herstelwerkzaamheden, is de Randweg nog drie weken gesloten. Dat meldt de gemeente maandagavond.

De werkzaamheden omvatten het gedeeltelijk verwijderen van het asfalt door frezen en het aanbrengen van meerdere lagen asfalt op het onderliggende asfalt. Vervolgens worden de bermen aangevuld, de bermverharding in de bocht opgehoogd en wegmarkeringen aangebracht.

De Randweg in Genemuiden is sinds 19 juni 2017 afgesloten voor al het verkeer. Dit had te maken met het loslaten van de slijtlaag. De afgelopen weken hebben er verschillende onderzoeken plaatsgevonden. “Op dit moment is er nog geen aanwijsbare oorzaak voor het losalten van de slijtlaag op grote delen van de Randweg,” geeft wethouder Visserman namens het college van burgemeester en wethouders aan.

“Wel is duidelijk geworden dat de verhardingsconstructie van de Randweg nu onvoldoende stevig en dus niet geschikt is voor hergebruik. Voor een duurzaam gebruik van de weg zijn de eerder genoemde aanvullende onderhoudsmaatregelen nodig.”

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500