Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Boten uit het water voor Hassailt’

Geplaatst op: 5 juli 2017

Booteigenaren in Hasselt hebben van de gemeente het verzoek gekregen om hun boten vanaf 24 juli tot en met 30 juli uit het water te halen of tijdelijk een andere ligplaats te zoeken. Op die manier wil de gemeente ruimte maken voor de boten en schepen voor Hassailt.

“Omdat het voor ons onmogelijk is om voor alle boten een alternatieve ligplaats te creëren, vragen wij u nadrukkelijk om aan ons verzoek gehoor te geven”, schrijft eenheidsmanager Beheer Van Dijk aan de booteigenaren. Mochten de booteigenaren toch geen oplossing vinden, dan kunnen ze contact opnemen met havenmeester Sleking.

Hassailt is een groot nautisch evenement van 27 tot en met 30 juli.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500