Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Jarig Prestige schenkt borden aan ‘klant van het eerste uur’

Geplaatst op: 14 juli 2017

Prestige heeft het tennispark van ’t Eerste Wittien verfraaid met twee panelen. Meest in het oog springt een tennissend duo bij de ingang van het park. “Gisteravond bij de zwemvierdaagse bleven veel mensen hier staan. ‘Wat leuk’, hoorde ik regelmatig”, zegt voorzitter Gerrit Eenkhoorn van ’t Eerst Wittien, die uiteraard blij is met de geste van Prestige.

De materiële gift heeft te maken met het dertigjarig jubileum van Prestige. “”t Eerste Wittien is een klant van het eerste uur. Toen ik in 1987 voor mezelf begon, mocht ik meteen een aantal reclameborden leveren”, vertelt directeur Einbert van Rees, terwijl hij speurt naar de borden uit die tijd. Nog steeds staan er een aantal borden die al dertig jaar oud zijn. Over kwaliteit gesproken. Prestige heeft op alle sportterreinen in Genemuiden meerdere borden hangen, vermoedt Van Rees. Eind dit jaar zijn er nog wat festiviteiten bij het bedrijf. Zo komt de Businessclub van Sportclub Genemuiden op bezoek en er volgt nog een open dag voor relaties.

Ook de tennisvereniging heeft de wind mee, vertelt Eenkhoorn. Het ledenaantal zit voor het eerst sinds lange tijd weer in de lift en ook de nieuwe minibaan wordt veel gebruikt.


Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500