Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zomers, maar niet zonnig (door John Poot)

Geplaatst op: 14 juli 2017

Het weekend verloopt niet zonnig, maar qua temperatuur voelt het wel bijna zomers aan. De laatste buien verlaten vrijdagavond onze gemeentegrenzen en daarna klaart het op. Op zaterdag passeert een zwakke storing over het noorden van Nederland waardoor er wat meer wolkenvelden overdrijven, waar soms ook een drup regen uit kan vallen.

Zaterdag kan er in het begin van de dag de zon nog even doorbreken, maar daarna neemt de bewolking weer toe. Het blijft overwegend droog, in de loop van de middag wordt de bewolking steeds dikker er kan er wat neerslag uit vallen. We zitten wel op de lijn de van net wel regen of net niet regen. Er staat weinig wind uit het westen de temperatuur stijgt naar 19 graden.

Zondag lijkt toch wel de beste papieren te hebben qua weerbeeld. De zon is wat vaker te zien maar er drijven ook met regelmaat wolkenvelden over. De temperatuur stijgt naar een graad of 24. En de wind komt uit het noordwesten en is matig.

De dagen erna is er steeds meer ruimte voor de zon, met oplopende temperaturen en vooral op woensdag stijgt de temperatuur naar tussen de 25 – 30 graden. Wel is er daarna kans op onweer.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500