Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bibliotheek vier zaterdagen gesloten

Geplaatst op: 18 juli 2017

Elk jaar probeert de Bibliotheek Zwartewaterland ook in de zomermaanden zoveel mogelijk open te zijn. Maar net als voorgaande jaren is er toch weer een zomerrooster voor de vestigingen gemaakt. De Bibliotheek Zwartsluis is de hele zomer regulier open, de Bibliotheek Genemuiden en de Bibliotheek Hasselt gaan enkele zaterdagen dicht.

Op de zaterdag 5, 12, 19 en 26 augustus zijn de vestigingen van de Bibliotheek Zwartewaterland in Genemuiden en Hasselt gesloten. Een mooi moment om gebruik te gaan maken van het online platform van de Bibliotheek.

Via de online Bibliotheek is het voor Bibliotheekleden mogelijk om gebruik te maken van ruim 15.000 e-books. Het aanbod van deze e-books wisselt, zodat er steeds weer verrassende titels te leen zijn. Hiervoor worden door de Bibliotheek afspraken gemaakt met uitgevers over online uitlenen. Soms worden afspraken vernieuwd, soms beëindigd. Dan kan het voorkomen dat een titel niet (meer) beschikbaar is. De Bibliotheek doet haar best om je steeds blij te maken met nieuw aanbod en gidsen je graag naar je volgende e-book. Maar ook kun je via de online Bibliotheek luisterboeken lenen of een leuke cursus volgen.

Zomerlezen met de VakantieBieb-app

Of je nu op vakantie gaat of thuis blijft. In de VakantieBieb-app is een leuk en gratis leespakket voor het hele gezin opgenomen. Voor jeugd zijn er de mooiste jeugdboeken opgenomen in deze app. En ook voor volwassenen zijn er romans, tijdschriften en taalgidsen aan toegevoegd.  De VakantieBieb-app is voor zowel Bibliotheekleden als niet-Bibliotheekleden. De VakantieBieb-app is voor zowel iOs als Android gebruikers.

De Bibliotheken in Nederland geven maar liefst 3 iPad Mini’s weg. Hoe kun je zo’n iPad Mini winnen? Laat je kinderen genieten van de e-books in de VakantieBieb app en laat ze een favoriet kiezen. Stuur de VakantieBieb vervolgens een ansichtkaartje over dit favoriete E-book!

Voor meer informatie: www.bibliotheekzwartewaterland.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500