Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sportclub wint van tweededivionist

Geplaatst op: 12 augustus 2017

Foto Helmich Lubberts

Sportclub Genemuiden blijft het goed doen in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Zaterdagmiddag won het met 2-3 bij tweedivisionist GVVV.

GVVV was in de eerste helft logischerwijs de betere ploeg, zonder dat de ploeg uit Veenendaal veel scoringskansen kreeg. Genemuiden kwam pas vlak voor rust voor het eerst serieus dreigend door. Na rust maakte Rik van Dalfsen echter verrassend de 0-1, waarna nieuwkomer Pot met een goed schot de voorsprong zelfs verdubbelde.

De van VVOG overgekomen Jeremy de Graaf toonde vervolgens zijn klasse. Eerst schoot hij op de lat en even later stelde hij Van Eck in staat om de 1-2 binnen te werken. GVVV maakte daarna jacht op de gelijkmaker, maar Dirk Muis kopte aan de andere kant de 1-3 binnen.

Een kwartier voor tijd kwam GVVV op 2-3, maar daarvoor had de ploeg de hulp nodig van Sportclub-verdediger De Jong, die een schot van De Leeuw van richting veranderde.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500