Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Fabriekstraat vijf weken afgesloten voor verkeer

Geplaatst op: 13 augustus 2017

Vanaf 21 augustus is de Fabriekstraat gestremd vanwege wegwerkzaamheden. Het gaat om het wegdeel vanaf de Oosterkaai tot en met de kruising met de Klaas Benninkstraat. De stremming duurt, afhankelijk van de voortgang en de weersomstandigheden, circa 5 weken.

De werkzaamheden bestaan uit het aanbrengen van een nieuwe fundering en het herstraten van de weg. Het werk wordt in aaneengesloten fases uitgevoerd, zodat niet het gehele werkgebied gelijktijdig wordt opengebroken.

Afsluiting
Tijdens de uitvoering is de Fabriekstraat afgesloten voor doorgaand verkeer. Ook de kruisingen van de Fabriekstraat/Achterstraat en Fabriekstraat/Klaas Benninkstraat zijn enkele dagen gestremd. De kruising Fabriekstraat/Burgemeester Ten Veldestraat blijft gewoon toegankelijk.

Parkeren
Bewoners van de Fabriekstraat en aangrenzende straten worden verzocht om tijdens de uitvoering hun auto elders te parkeren.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500